عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 19 / 7 / 1390
بازدید : 1615
نویسنده : علیرضا سعادتی

نکاتی مهم و خواندنی درباره مایع نرم کننده حوله و لباس


نرم کننده ها با نرم و لطیف نمودن حوله و لباس، استفاده و پوشیدن آنها را راحتتر می‌نمایند. این محصولات همچنین می‌توانند با از بین بردن الکتریسته ساکن مانع از جذب ذرات گرد و غبارشده و باعث کاهش چین و چروک پارچه شوند.

نرم کننده حوله و لباس به منظور نرمی و لطافت، از بین بردن الکتریسیته ساکن، اطوپذیری آسانتر، افزایش طول عمر پارچه و ایجاد رایحه مناسب در لباس بکار می‌رود


مایع نرم کننده حوله ولباس

حوله و البسه در اثر شستشوی مکرر با شوینده‌ها، بخصوص پودرهای شوینده حالت زبر و خشن به خود گرفته و هنگام استفاده حس ناخوشایندی را برای مصرف کننده ایجاد می‌کنند. همچنین وجود بار الکتریکی ساکن در سطح الیاف طبیعی و یا مخلوط الیاف طبیعی و مصنوعی موجب جذب گرد وغبار، ایجاد چین وچروک و جرقه‌های الکتریکی در سطح الیاف می‌شود که مطلوب مصرف کنندگان نیست.

 

 

ادامه متن + ادامه مطلب



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , نکاتی مهم و خواندنی درباره مایع نرم کننده حوله و لباس ,
تاریخ : 20 / 7 / 1390
بازدید : 2093
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

 

روش خوشبو کردن اسفند یا همون اسپند

 

 

استفاده از گل محمدی خشک شده و یا گلپر هنگام دود کردن اسفند باعث می شود بوی خوبی به مشام برسد .



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , روش خوشبو کردن اسفند یا همون اسپند ,
تاریخ : 20 / 7 / 1390
بازدید : 1508
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

چند روش برای از بین بردن بوی کلم هنگام پخت

 

 

 

1-  وقتی هر نوع کلم را درون ظرفی گذاشته و خیال دارید آن را بپزید، قبل از آنکه در ظرف را بگذارید، یک ورقه نان خشک روی کلم قرار دهید. بوی کلم را خواهد گرفت. البته پس از پخته شدن باید تکه‌های نان را برداشت.

 


2- برای کاهش بوی نامطبوع کلم به هنگام طبخ، یک فنجان کوچک سرکه را روی چراغ خوراک‌پزی بگذارید.

 


3- روش دیگر برای از بین بردن بوی کلم یا گل‌کلم آن است که هنگام پختن، اندکی آبلیمو به آن بیفزایید.


4- یکی دو تکه نان بیات داخل آبی که کلم در آن می‌‌پزد، بیندازید و پس از طبخ، نان را از سطح آب و از داخل کف خارج سازید .



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , چند روش برای از بین بردن بوی کلم هنگام پخت ,
تاریخ : 20 / 7 / 1390
بازدید : 2369
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی


-متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی که این کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.

- برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

- روی ظرف رب ، کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی ,
تاریخ : 20 / 7 / 1390
بازدید : 2369
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی


-متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی که این کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.

- برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

- روی ظرف رب ، کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی ,
تاریخ : 19 / 7 / 1390
بازدید : 1485
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

 

 

راه حل سفید نگه داشتن قارچ

برای درست کردن غذا پس از خرد کردن قارچ ها در مدت زمان کمی آنها تیره و قهوه ای رنگ می شوند ، در این حالت غذای شما نیز بدرنگ می شود . حال برای جلوگیری از این حالت تنها کافی است قارچ را برای 5 دقیقه در یک ظرف آب سرد خیس کنید تا شن های داخل آن بیرون بیاید سپس با یک ابر نرم زیر آب سرد آن را بشویید و حلقه حلقه کنید سپس یک عدد لیمو ترش کوچک را نصف کنید و آب نیمی از آن را روی قارچ ها بریزید در این صورت قارچ های شما سفید و تازه خواهد ماند و با قرار دادن در فریزر تیره نخواهند شد.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , ,
تاریخ : 19 / 7 / 1390
بازدید : 1581
نویسنده : علیرضا سعادتی


چند روش برای جلوگیری از اشک ریختن هنگام پوست کندن پیاز

 

موقع پوست کندن پیاز نباید اشک بریزید. برای اینکه انجام این کار اشک از چشمان شما سرازیر نکند به موارد زیر دقت کنیدو یک روش را امتحان کنید :
- هنگام پیاز پوست کندن، ساقه هایی از جعفری را بجویید .
-  هنگام پوست کندن پیاز یک تکه نان یا چوب کبریت لای دندانهایتان قرار دهید.
-  هنگام پوست کندن پیاز چوب کبریت لای دندانهایتان قرار دهید.
-پیاز را زیر شیر آب نگهدارید و پوست بکنید.
- هنگام پوست کندن پیاز  هرگز به جلو خم نشوید و بدنتان را به عقب نگهدارید.
-  پیاز را در برابر یک پنجره باز، پوست بکنید.
-کسانی که داخل چشم لنز دارند، به هنگام پیاز پوست کندن، اشک نخواهند ریخت.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , چند روش برای جلوگیری از اشک ریختن هنگام پوست کندن پیاز ,
تاریخ : 19 / 7 / 1390
بازدید : 2525
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

 

 

 

نکته مهم برای‌ درست‌ کردن‌ غذاها مخصوصا در مورد آش و سوپ

 

 

 

همیشه‌ برای‌ درست‌ کردن‌ غذاها مخصوصا، سوپ‌و آش‌ و خورش‌، مواد متشکله‌ آن‌ را در آب‌ سردبریزید و ظرف‌ را روی‌ حرارت‌ گذاشته‌ و سعی‌کنید که‌ حرارت‌ خیلی‌ ملایم‌ باشد زیرا اگر گوشت‌و سبزی‌ و یا مواد دیگر را در آب‌ جوش‌ بیندازید،غذای‌ مطبوعی‌ به‌ دست‌ نخواهد آمد زیراحرارت‌ زیاد آب‌ جوش‌ مواد غذایی‌ را در گوشت‌و یا سبزی‌ و یا مواد تشکیل‌ دهنده‌ دیگر جمع‌ ومحاصره‌ کرده‌ و پوست‌ سختی‌ روی‌ آن‌ می‌کشدونمی‌گذارد شیره‌ مواد غذایی‌ از آن‌ خارج‌ شده‌ ودر غذا وارد شود، پس‌ حتما برای‌ درست‌ کردن‌غذاهایتان‌ همیشه‌ از آب‌ سرد استفاده‌ کنید وهمچنین‌ درجه‌ حرارت‌ را در پخت‌ و پز ثابت‌ نگه‌دارید مخصوصا در پختن‌ سوپها.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , نکته مهم برای‌ درست‌ کردن‌ غذاها مخصوصا در مورد آش و سوپ ,
تاریخ : 19 / 7 / 1390
بازدید : 1537
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نحوه رفع بوی غذای قبلی هنگام استفاده مجدد از روغن

 

هنگام استفاده ی مجدد از روغن قابل استفاده، برای رفع بوی غذای قبلی در روغن، میتوانید 10 تا 12 شاخه جعفری درون روغن سرخ کنید یا آنکه چند تکه سیب زمینی خام را به مدت 15 دقیقه درون روغن ماهیتابه بیندازید تا بو را به خود جذب کند



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , نحوه رفع بوی غذای قبلی هنگام استفاده مجدد از روغن ,
تاریخ : 19 / 7 / 1390
بازدید : 2370
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

 

 

جلوگیری از سوختن شیر


برای جلوگیری از سوختن شیر در موقع جوشیدن لبهء ظرف را با روغن چرب کنید.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: جلوگیری از سوختن شیر , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز ,
تاریخ : 19 / 7 / 1390
بازدید : 2370
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

 

 

جلوگیری از سوختن شیر


برای جلوگیری از سوختن شیر در موقع جوشیدن لبهء ظرف را با روغن چرب کنید.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: جلوگیری از سوختن شیر , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز ,
تاریخ : 19 / 7 / 1390
بازدید : 1919
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

نحوه برق انداختن ظروف قدیمی مسی و برنجی

 

 

 

 

می توانید ظروف قدیمی مسی و برنجی را هم برق بیاندازید؛

 

 

کافی است یک معجون فوق العاده درست کنید؛

 

 

یک قاشق غذاخوری سرکه سفید را با مقدار مساوی آرد و نمک مخلوط کنید، سپس به کمک یک تکه پارچه تمیز، آن را روی ظرف بکشید. بعد آن را آب بکشید وخشک کنید.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , نحوه برق انداختن ظروف قدیمی مسی و برنجی ,
تاریخ : 19 / 7 / 1390
بازدید : 1568
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

 

 

 

 

 برطرف کردن بوی پیاز از کارد یا چاقو


با بریدن چند هویج بوسیله کارد یا چاقویی که بوی پیاز می دهد منجر به از بین رفتن بوی پیاز می شود.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , برطرف کردن بوی پیاز از کارد یا چاقو ,
تاریخ : 19 / 7 / 1390
بازدید : 1531
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

 

نحوه پاک کردن لکه تخم مرغ شکسته بر روی زمین

پاک کردن تخم مرغ شکسته از روی زمین کار بسیار دشواری است، اما برای این که بتوانید به راحتی آن را پاک کنید، کافی است مقداری نمک روی محل بریزید و بعد با یک پارچه تمیز آن را جمع کنید.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , نحوه پاک کردن لکه تخم مرغ شکسته بر روی زمین ,
به وب سایت گروهی آبخورگ خوش آمدید شما می توانید در این وب سایت پست بگذارید مانند فیس بوک و ....

آبخورگ رو میشناسی؟

 تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان" دانلود فیلم آهنگ عکس و نرم افزار+یوزر پسورد جدید نود ۳۲  "و آدرس  abkhorgi.LoxBlog.com  لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com