عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1606
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

نحوه نگهداری از کاهو

اگر قصد دارید کاهو را طوری در یخچال نگهداری کنید که تازه بماند ، بدون آنکه رنگ آنها زرد شده و یا قهوه ای شوند ، توصیه می کنیم آنها را قبل از گذاشتن در یخچال میان یک حوله و یا پارچه ای تمیز قرار داده و بپیچید. می توانید این کار را با روزنامه نیز انجام دهید .



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: نحوه نگهداری از کاهو , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1524
نویسنده : علیرضا سعادتی

 

 

نحوه بر طرف کردن بوی مواد غذایی از روی تخته نان بری

وقتی گوشت ماهی یا سبزیجات بودار را روی تخته نان بری خرد می کنید بوی آنها را به خود جذب می کند . برای از بین بردن بوی پیاز ، سیر یا ماهی ، یک لیمو ترش را از وسط نصف کرده روی سطح تخته بمالید ، یا آن که خمیری از جوش شیرین و آب درست کرده و روی تخته گذاشته ، سپس آب بکشید .



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: نحوه بر طرف کردن بوی مواد غذایی از روی تخته نان بری , طریقه پاک کردن واز بین بردن انواع لکه ها , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1807
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

روش شکستن نارگیل

 

برای شکستن نارگیل به این صورت عمل کنید:

ابتدا الیاف آن را کاملاً از نارگیل جدا کنید، روی نارگیل لکههایی مانند چشم وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنید و شیره داخل نارگیل را کاملاً از آن خارج کنید. سپس نارگیل را داخل تاوه قرار داده به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه بگذارید تا با حرارت بالا بپزد بعد از این زمان صبر کنید تا پوست آن سرد شود. سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: روش شکستن نارگیل , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1777
نویسنده : علیرضا سعادتی


نحوه نگهداری موز

نگهداری موز برای مدت طولانی امکان پذیر نیست و این میوه در مدت زمان کوتاهی از بین می رود . برای اینکه مدت زمان بیشتری بتوانید این میوه را نگهداری کنید باید آن را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و در یخچال بگذارید . به این ترتیب آن را برای زمان بیشتری حفظ خواهید کرد.

در روش دوم اگر هوا خنک است استفاده از یخچال نیاز نیست ،  لابلای موزها روزنامه گذاشته و آن را داخل نایلون گذاشته و به میخی در تراس خانه آویزان کنید .

نکته:موز هنگام مصرف و جدا کردن آن از پوست در مجاورت هوا تیره شده و جهت جلوگیری از این عمل در صورت استفاده درشیرینی یا دسر ها باید با کمی آبلیمو یا کره ذوب شده آغشته شود.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: نحوه نگهداری موز , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1545
نویسنده : علیرضا سعادتی

 

نحوه باز کردن درب شیشه مربا

خیلی وقتها در حانه اتفاق می افتد که درب مربا باز نمی شود به خاطر اینکه شکرک زده یا خشک شده است برای این منظور یک قطعه پارچه مرطوب به دور سرش بپیچید و با فشار دست آن را باز کنید و در صورتی که موفق نشدید فقط درب آن را زیر شیر آب گرم بگیرید و روی آن نیم دقیقه آب گرم باز کنید به احتمال زیاد باز خواهد شد و اگر باز هم باز نشد، شیشه را در ظرف آب گرمی به مدت نیم دقیقه قرار دهید حتمأ درب آن باز خواهد شد.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: نحوه باز کردن درب شیشه مربا , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1563
نویسنده : علیرضا سعادتی

دور کننده مورچهها از خانه و آشپزخانه  

 

 

 

از وجود بیشمار مورچه در خانه رنج میبرید؟

 

چند راه حل به شما پیشنهاد می کنیم :

 

 

١- به در و دیوار، کابینت و همه جای خانه، مورچه آویزان است؟ شبها از دست آنها آرامش ندارید؟ نگران نباشید! کافی است مقدار مساوی سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و کابینتها، کف و هر جایی را که امکان دارد، با این محلول بشویید تا مورچهها از منزل شما دور شوند.

٢-  برای این منظور، قرار دادن زغال خشک یا تکّهای لیموترش در محل زندگی آنها نیز موثر است.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: دور کننده مورچه‌ها از خانه و آشپزخانه , خانه داری , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1584
نویسنده : علیرضا سعادتی

 

از بین بردن بوی فاضلاب در خانه


یک چهارم تا یک دوم پیمانه جوش شیرین را در فاضلات بریزید. یک دوم پیمانه سرکه ی سفید هم به آن بیفزایید. در فاضلاب را بپوشانید. چند ساعت بعد درب را بردارید ، خواهید دید بو بر طرف شده است.




:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: از بین بردن بوی فاضلاب در خانه , خانه داری , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1465
نویسنده : علیرضا سعادتی


 راه حل رفع بوی بد و سوختگی از خانه و آشپزخانه

وقتی فضای خانه را بوی غذای سوخته یا رنگ یا... پر کرده است، می‌توانید علاوه بر باز کردن پنجره‌ها از راهکارهای سریع و پیشنهادهای ما استفاده کنید.

همان‌قدر که پراکنده‌ شدن عطری خوشبو و دل‌انگیز در محیط، حس خوب و خوشایندی را در انسان ایجاد می‌کند، به مشام رسیدن بویی نامطبوع، ناراحت‌کننده و حتی بعضی اوقات غیرقابل تحمل می‌شود. حالا ممکن است این بوی ناخوشایند از غذایی سوخته برآمده یا حاصل انجام مراحل آماده‌سازی پخت غذایی لذیذ باشد؛ مانند درست‌کردن پیازداغ، سیرداغ یا سرخ‌کردن انواع و اقسام سبزیجات و مرغ و ماهی که همه اینها فضای خانه را با بویی ناخوشایند پر می‌کند. هرکدام از این بوها به نسبت‌های مختلف برای اغلب افراد، آزاردهنده و نامطبوع است بنابراین معمولا اولین عکس‌العمل‌ها در چنین شرایطی روشن‌کردن هواکش‌ها و بازکردن کلیه راه‌های خروجی شامل در و پنجره‌های خانه است و باتوجه به اینکه این روزها هوا سرد است، اقدام دوم (بازکردن در و پنجره) اگرچه به خروج بو با سرعت بیشتری منجر می‌شود ولی سبب به‌هدر رفتن درصد زیادی از گرمای موجود در خانه نیز می‌شود که این کار به لحاظ صرفه‌جویی در انرژی مناسب نیست؛ بنابراین باید به فکر چاره‌ای بهتر بود. برای این منظور باتوجه به نوع بوی پراکنده‌شده در محیط، راه‌های متعددی وجود دارد؛ فقط کافی است آنها را امتحان کنید:

بوی حاصل از پخت و پز غذا را با ریختن مقداری جعفری در تابه‌ای کوچک و قراردادن آن روی شعله اجاق‌گاز از بین ببرید.

بوی سوختگی می‌آید. غذا سوخت؟!


ادامه متن + ادامه مطلب



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: راه حل رفع بوی بد و سوختگی از خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1577
نویسنده : علیرضا سعادتی

نحوه رنگ آمیزی تخم مرغ سفره هفت سین

 

برای اینکه از زیبایی تخم‌مرغها مدت بیشتری لذت برد بدون اینکه فاسد شته و بو بگیرند، آنها را نمیپزیم، بلکه خالیشان میکنیم. خالی کردنشان یک مقدار پرزحمته اما نتیجه به زحمتش می‌ارزه.

 تخم‌مرغها را در ظرفی میگذاریم و به نسبت هر یک لیتر آب یک قاشق سرکه اضافه میکنیم و میگذاریم نیم‌ساعت توی آب بمونند، بعد آنها را با آب گرم میشوییم.

بالا و پایین تخم مرغ یک سوراخ ریز با سوزن ایجاد میکنیم و بعد سوراخ را با نوک تیز یک سیخ چوبی نازک کباب،  آهسته و به دقت تمام ، گشاد میکنیم تا یک سوراخ بزرگتر، به اندازهء سر یک سنجاق به وجودآید (بهتراست که نوک سیخ را آهسته توی سوراخ سوزن بچرخانید که یواش یواش لبه‌های سوراخ خرد بشوند و گشاد بشوند).

بعد تخم مرغ را بالای یک کاسه میگیریم و لبهایمان را روی یکی از سوراخها قرار میدهیم ، از سوراخ یک طرفش با قدرت تمام فوت میکنیم. در حالت ایده‌آل محتوای تخم‌مرغ از سوراخ دیگه بیرون میزند و توی کاسه‌ای که زیرش است میریزد.

داخل تخم‌مرغها را از طریق همون سوراخهای ریز با آب گرم میشوییم تا باقیماندهء زرده و سفیده بیرون بیاید و میگذاریم خشک بشوند

 

ادامه متن + ادامه مطلب



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: نحوه رنگ آمیزی تخم مرغ سفره هفت سین , گوناگون , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1743
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

 

نحوه سفید ماندن گل کلم در هنگام پخت

 

 

 

برای آن‌که گل کلم شما مات نشده و سفید و درخشان بماند ، در هنگام پختن، کمی شیر به اندازه یک پیمانه به آن اضافه کنید. خواهید دید گل کلم تازگی خود را حفظ کرده و شفاف است.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: نحوه سفید ماندن گل کلم در هنگام پخت , چند نکته مهم در پخت و پز , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1630
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

 جلوگیری از دیر پختن حبوبات

برای این که پختن نخود، لوبیا و سایر حبوبات، دیر انجام نشود باید بدانید که آنها را یک روز قبل بخیسانید و آب آن را چند بار عوض کنید و هنگام پخت هیچ‌گاه به آن نمک نزنید، چرا که نمک باعث دیر پخته شدن آن خواهد شد.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: جلوگیری از دیر پختن حبوبات , چند نکته مهم در پخت و پز , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1472
نویسنده : علیرضا سعادتی

 

 

یک راه برای زود جوش آمدن آب سماور

 

 

 

 

 

برای زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نیمه پر کنید و پس از گرم شدن بقیه آب را به آن اضافه کنید. بدین ترتیب زود جوش می آید .



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: یک راه برای زود جوش آمدن آب سماور , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , خانه داری ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1632
نویسنده : علیرضا سعادتی


 

جلوگیری از سوختن کره هنگام پخت غذا

 وقتی غذایی را با کره سرخ می‌کنید یک قاشق مرباخوری روغن به آن اضافه کنید، چرا که از سوختن و بد بو شدن آن جلوگیری خواهد کرد.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: چند نکته مهم در پخت و پز , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , جلوگیری از سوختن کره هنگام پخت غذا ,
تاریخ : 17 / 7 / 1390
بازدید : 1689
نویسنده : علیرضا سعادتی

 

نحوه پخت سوسیس 

 اگر سوسیس را پیش از سرخ کردن، مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید، کمتر از حد معمول چروکیده و یا جمع خواهد شد و به هیچ عنوان ترک نخواهد خورد.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های جالب , دانستنی های آشپزی و خانه داری , ,
:: برچسب‌ها: نحوه پخت سوسیس , دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه , چند نکته مهم در پخت و پز ,
به وب سایت گروهی آبخورگ خوش آمدید شما می توانید در این وب سایت پست بگذارید مانند فیس بوک و ....

آبخورگ رو میشناسی؟

 تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان" دانلود فیلم آهنگ عکس و نرم افزار+یوزر پسورد جدید نود ۳۲  "و آدرس  abkhorgi.LoxBlog.com  لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com